Blog > Fun >

Acum înțeleg drama bărbaților care duc gunoiul la 3 noaptea

7 iulie 2012 - 12:32

Aseară, duc gunoiul. Da, baby, am dus gunoiul aseară! Și îmi amintesc de o poveste spusă de un prieten taximetrist. Toți taximetriștii sunt prietenii mei. Mai ales când spun povești.

Clientul în chiloți cu o găleată în mână.

Cică tipul își înșela nevasta cu o tipă care locuia tot în cartier. 2 blocuri distanță aparent. Spunea acasă că pleacă în delagație și se muta fain frumos dintr-un apartament în altul. “Ce face prostul într-o noapte?” face taximetristul către mine. “Coboară la 3 noaptea să ducă gunoiul.”

Dar când să urce înapoi, din obișnuință sună la interfon acasă, la nevastă. Aia, amețită de somn, deschide, chiar dacă el trebuia să se întoarcă în 2 zile și pe timp de zi, nu în plină noapte. Și-l vede în fața ușii în chiloți, cu găleata de gunoi în mână. Aaaaaaaaaa! Și țipete, și urlete, un șlap pe spinarea goală. (Auci)

Ăsta, din disperare, coboară din bloc și se urcă în primul taxi: repede, înainte, îți plătesc la sfârșit de cursă, în timp ce nevasta aruncă haine pe geam de la etajul unu și taximetristul se prăpădește de râs.

“Prostul nici măcar n-a mai încercat să explice, nici n-a mai intrat în casă, a fugit tot în chiloți, cu găleată cu tot, cum urcase. Și era disperat să nu piardă nici amantă, așa că n-a urcat dincolo la ea, s-a urcat în taxi la mine și mi-a povestit vreo oră ce a pățit în timp ce ne învârteam prin oraș. Am oprit la un coleg de birou care a plătit cursa prăpădindu-se de râs la rândul lui.”

Dar de ce duc bărbații gunoiul la 3 noaptea? M-am gândit mai bine și există o singură explicație: Pentru că promit seara “da, mă uit la știri și duc gunoiul”. Ivariabil știrile se transformă în buletin meteo, buletin sportiv, apoi în vreun film sau poate un talk-show. (sau meci, hehe) Și vine ora de culcare și gunoiul nu e dus. Panică!

Dacă îl lasă pe dimineață, vine obligatoriu replica “da, da, tot timpui spui acum-acum și nu faci niciodată nimic” plus alte asemenea, dacă îl duc noaptea vin miștourile prietenilor “te pune la munci casnice, heh?”. Nicicum nu e foarte bine, dusul gunoiului nu e activitate bărbătească! Important totuși e să nu uiți de unde ai plecat dacă ești obligat.

O imagine fără prea mare legătură de pe WUMO:

lick-the-toilet-brush

»   «

14 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Doina

  Ma repet: ora 3 dimineata, nu e ora de culcare!

  Raspunde · link
 • Cornel

  Ai avut noroc ca nu ai dat de câinii vagabonzi,că aveai parte și de …galerie!!!!

  Raspunde · link
 • 1nu

  Eu știam povestea cu tipul care a încurcat casele ca pe o legendă urbană, nu m-aș fi gândit vreodată că este posibil așa ceva. :))

  Raspunde · link
  • waven

   Chiar este o legendă urbană. Eu am auzit-o prima oară acum mai bine de 10 ani de la unul care jura că-l cunoaște pe gunoierul-amator-uituc. Povestea mea se termina la amantă acasă cu nevasta sculând tot blocul din somn :)

   Raspunde · link
 • Duhul

  Este o anecdota veche, de fapt o schita umoristica pe care am citit-o cu mai bine de 20 ani in urma.

  Raspunde · link
 • Andreea

  Nu pot sa cred !! Mi-am inceput ziua de luni cu zambetul pe fata :))

  Raspunde · link
 • Oana

  Asta chiar e o legenda urbana si am auzit deja vreo 3 oameni povestind ca si cum li s-ar fi intamplat lor :)))).

  Raspunde · link
 • Aleena

  Amuzant, toti sunt prieteni cu tine, toti care iti povestesc, insa atentie ca unii mai si infloresc, unii infloresc mai mult decat alti.

  Raspunde · link
 • Ioana

  Si sunt momente din astea in care renteaza sa fii taximetrist. Priceless!

  Raspunde · link
 • Nastase Violeta

  Hahaaa:)).Foarte amuzanta povestea(si interesanta).

  Raspunde · link
 • Samariteanu'

  De-aia prefer eu sa-l duc dimineata :)

  Raspunde · link
 • Arbait

  Poanta veche era cu bocul lung de la Obor – multeeeeee scari

  Raspunde · link
 • Biletul Zilei

  Povestea mea se termina la amantă acasă cu nevasta sculând tot blocul din somn :)

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog