Cică poți să-ți muți profilul Google dintr-un cont în altul

23 august 2012 - 22:50

Profilul de Google Plus, zic.

Durează vreo 7 zile migrarea contului și singura condiție e să ai profil google plus în ambele conturi. Merge chiar dacă unul dintre conturi e cont google normal, iar celălalt e cont de google apps (chiar cazul meu).

Ok, mai e o condiție mică, dar asta e destul de evidentă: să ai același nume setat în profilele de google plus în ambele conturi. Bine, oricât de simplu ar părea, aparent “Dan-Lucian Ștefancu” și “Dan – Lucian Ștefancu” nu sunt chiar totuna. :)

Cică procedura e atât de deșteaptă că prietenii tăi (mă rog, dușmani, ce or fi, așa e expresia) nici nu se vor prinde că ai făcut mutarea. Adică vor ajunge automat pe noul profil când vor apăsa pe capul tău/avatarul tău.

google-plus-badge

Deci.

Mergi în Google Takeout, apeși pe servicii, zici că vrei să-ți bați joc de cercurile tale, după care vă apărea un mesaj de genul “bre, tu vrei cumva să-ți muți contul în altă parte?”, zici că da apăsând pe legătura aia și merge simplu cu înc-un click transferul.

Ce am vrut eu să fac? Eh, să-mi mut contul de google plus pe noua adresă de mail… care este… … … dan@stefancu.ro tan-ta-na!

PS: mai multe detalii aici. (Săriți cu clickurile!!! – vorba caraghioșilor de la ProMotor)

»   «

7 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Oprea Matei

  Hai ca daca tot suntem pe subiect : Stii cumva cum pot sa folosesc contul de apps ptr a face unul de yt. Cand ii dau sing in si bag contul imi zice ca administratorul ( eu ) mi-a dezactivat yt. Dar nu am in lista aia cu apps youtube-ul sa-l pot activa. ai idee ce se intampla ?

  Raspunde · link
  • de ce?

   nu poți, că sunt permisiuni diferite, scria pe undeva, dar existau ceva soluții.

   Raspunde · link
 • CTL

  Faina ideea.

  Raspunde · link
 • CTL

  Da foarte faina ideea, am sa incer si eu.

  Raspunde · link
 • Stefania

  Pun mana in foc ca peste 50% dintre cei ce folosesc un cont de g plus sunt bloggeri fie sunt webmasteri, deci g plus e mai mult asa irosit, doar de dragul de a vorbi despre ceva in plus, putere este facebook chiar daca nu toti il vedem prea bine.

  Raspunde · link
 • CRISTINA

  incearca google sa faca ceva dar nu prea reuseste cu g plusul lor. publicitate si atat.

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog