Astăzi un bătrânel staționa pe pista de bicicliști

4 septembrie 2012 - 19:22

Observații din traficul pe bicicletă din Timișoara. Episodul 4 septembrie 2012.

Astăzi un bătrânel staționa pe pista de bicicliști. Cu un ditai cărucior în față, cu tot cu nepoțel în el. Vorbea cu un alt bătrânel care staționa la fel de pasiv pe cealaltă bucată de trotuar. Claxoanele n-au impresionat pe nimeni, la fel cum nici acel “Pardon” cu voce răstită n-a avut niciun efect. Și cică bicicliștii sunt de vină.

Moșii plus cărucioare, un alt combo de vis.

»   «

9 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • george

  bibicliști?

  Raspunde · link
 • Anda

  sau oamenii care merg cate 3 unul langa altul, sau batraneii care merg chiar pe pista, asa incet, in ritmul lor. horror. dar nu avem ce sa facem. eu rar ma rastesc la ei, uneori nici nu claxonez ca mi-e sa nu se sperie, mai fac naibii vreun infarct

  Raspunde · link
 • JMarius

  Tot Torontalul e plin de persoane de genul care o ard aiurea pe pistele pentru biciclisti. De obicei sunt rabdator si imi ii depasesc cand pot, dar cand ma grabesc sunt putin…. vocal.

  Raspunde · link
 • George Ginghina

  Bai, nu ca stationa, voi macar aveti pista de biciclisti in Timisoara! Noi in Iasi avem niste pavele idioate, puse pe un sens de trotuar. Practic, fix pula…

  Raspunde · link
 • CristinaTM

  Cu un bătrânel din ăsta mi-am tras și eu două julituri în genunchi acum vreo 2 săptămâni. S-a oprit pe pista de biciclete să se uite la nu știu ce chestie peste drum. Degeaba l-am claxonat și am spus un pardon răstit, moșul în loc să se ferească mi-a tras bicicleta într-o parte. Încă mai am urmele de la julituri, arăt ca un copil de 4 ani. Și tot el cu gura mare, cică ce caut cu bicicleta pe trotuar?!

  Raspunde · link
 • Alina

  Aceeasi problema persita in toate orasele. Nasol!

  Raspunde · link
 • CTL

  Da e forte nasol!

  Raspunde · link
 • Razvan

  Si mie mi s-a intamplat sa dea un biciclist peste mine, eu nefiind pe banda de biciclisti. Pista alocata pentru biciclisti este mai mare fata de locul ramas pietonilor. Tare sau ce?

  Raspunde · link
 • turbo

  da… batraneii doresc respect, dar n-ai cum sa le oferi pentru ca nu merita si fac totul pe dos.

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog