Brenciu și internetul conectat la pedale

16 octombrie 2012 - 20:36

De fiecare dată când văd reclama aia la cu Brenciu pentru internetul Fiber Power de la UPC nu mă pot opri să mă gândesc cum e să ai așa conexiune la internet, să atingi viteza maximă abia după “download complet”.

Sau de ce trebuie să fiu atent la conexiune? Poate să pice în orice clipă?

Sau cum e să urli la vecini că nu-ți merge ‘net-ul, iar ei să-ți răspundă că downloadează ei ceva cu a treia.

Apropo, ce mama zmeului (alt apropo, ați citit povestea?) vrea să însemne că “downloadezi cu a treia“? Downloadezi încet, dar la turație mare? Downloadezi la jumătate de capacitate? La trei sferturi ? (poate ai patru viteze) Ai internetul conectat la pedale?

Trecând peste faptul că Brenciu poate părea entuziasmat de absolut otice pe lumea asta, ce vrea reclama aia să transmită de fapt?

»   «

9 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Andrei

  Daca esti un proletar care se entuziasmeaza cand vede masini care merg repede, mesajul e ca internetul merge la fel de repede. Iar daca esti o proletara, doar te umezesti cand il vezi pe grasunul ala in tenesi.

  Ce nu inteleg eu este, de ce pusca mea iau aia curba pe o pista dreapta si fara obstacole?

  Raspunde · link
 • Calin

  Ai uitat sa iei ceva in calcul, maşina aia e singura pe pista, dar ia mai pune inca vreo 100-200 de masini pe pista aia, sa vezi cu ce viteza circula. Cred ca ideea reclamei e ca daca ai fi singurul client RDS, ti-ar merge internetul cu ’100km/h’, dar din pacate in viaţa reala nu e asa.

  In alta ordine de idei, au vazut tu vreo reclama cu Brenciu care sa nu fie ‘cheesy’?

  Raspunde · link
 • ahunor

  3-ul vine de la DOCSIS 3 cel mai probabil. Dar publicitatea tot n-are nici un sens.

  Raspunde · link
 • Daily Gossip

  Din cate cunosc internetul la ei nu functioneaza tocmai cum apare in reclame… Serviciile sunt la un standard mult prea mic. Dar de, reclama este inima comertului :)

  Raspunde · link
 • Mutari A.

  Aia de la marketing stiu bine dc l-au ales pe el.. Omu e cunoscut, arata bine, e convingator.. in mare.. mai tot ce-ti trebe ca sa vinzi.

  Raspunde · link
 • Alinuta

  Referitor la faptul ca internetul nu merge ca in reclama, dar cunosti ceva care sa fie conform cu realitate, cu prezentarea? Iti spun eu, nu exista! :)

  Raspunde · link
 • Farcas Gelu Danut

  Baietelul meu a memorat reclama asta si ma trage de maneca sa ma uit la ea totdeauna cand e la TV.
  Mie (nu stiu de ce) nu-mi prea place Horia Brenciu…

  Raspunde · link
 • Reea

  Eh, s-au folosit si ei de o vedeta ca sa aiba succes reclama . Cred ca reclama vrea sa transmita ca este atat de bun internetul ca merge ca o masina in viteza a treia. Mi-ar place sa vad o postare si a reclamei de la Gilette cu Stefan Banica sau cea cu Loredana. Bine, mai mult sa-ti vd spiritul critic.

  Raspunde · link
 • Robert

  Vrea sa transmita ca marfa lor e cea mai buna, ma rog… nu e marfa e serviciu… cica.

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog