Starea de după

20 octombrie 2012 - 6:16

Știi starea aia? Starea în care te simți dator să rămâi fidel, deși știi că poate nu ar trebui. Starea aia în care te simți în același timp dator față de tine să încerci altceva, să încerci altfel. Poate iese mai bine. Starea în care nu numai că iei la întrebări întrebările prietenilor, după ce ai luat la bani mărunți întrebările proprii, doar pentru a da foc la principii construite în ani de zile sau poate zeci, dar și contrazici pe toată lumea. Starea în care te întrebi dacă fosta (sau fostul) te mai iubește. Când te întrebi dacă ultimii ani au fost inutili. Dacă se poate mai bine. Sau nu. Starea aia în care nu-ți pasă. În care nu-ți mai pasă. Nu-ți pasă dacă e bine sau rău, dacă mergi în direcția bună, sau nu, dacă te îndrepți spre ce sperai acum 5 ani, sau nu. Starea aia.

Eh. Eu nu sunt în starea aia.

»   «

6 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Rudolph Aspirant

  Felicitari pt progresul tau in decursul procesului tau de maturizare personala. Eu sunt in “starea aia” de cand ma tiu minte, in plus nu numai in legatura cu relatiile erotice, si nici nu prea cred ca se va schimba asa de usor.

  Raspunde · link
 • Florea Cosmin-Ionuţ

  Uneori starea asta te şi ajută. În sensul că eşti în căutare de răspunsuri la întrebările ce ţi le pui, găsind astfel greşelile pe care le-ai comis (posibil) în trecut, având grijă ca pe viitor să nu mai ai parte de ele. De multe ori, când te afli într-o astfel de stare, doreşti să fii singur, analizând pas cu pas ce s-a întâmplat şi de ce. Ai dat un exemplu acolo. Chiar dacă ştii că nu se va mai întâmpla ce a fost odată, dar tu speri în continuare, acest lucru te ajută oarecum. Depinde de felul în care te simţi în ziua X, binedispus sau contrar. Dacă eşti binedispus, vei fi optimist, iar toate lucrurile pe care le faci au un rezultat pozitiv. Dar dacă eşti de partea cealaltă, vei trăi o întreagă dezamăgire în suflet, simţindu-te ultimul om, punându-ţi în mod repetat întrebarea: “de ce mi se întâmplă numai mie, doamne?!”. Ni se întâmplă tuturor.

  Raspunde · link
 • Reea

  Incearca sa ai o gandire pozitiva fiindca binele atrage bine si n-ai de unde sa stii ce se va intampla in viitor.

  Raspunde · link
 • Mihai

  Frumos.

  Raspunde · link
 • Laura

  Se intampla din cauza ca nu avem un scop bine definit in viata, si cred ca toti experimentam starea de dupa.

  Raspunde · link
 • sorin

  bun, dar vezi sa nu ajungi in starea pe care ai descris-o

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog